Načini plaćanja

  • plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem)
  • jednokratnim online plaćanjem internet bankarstvo
  • online plaćanjem putem kreditnih i debitnih kartica
  • plaćanje putem PAYPAL usluge

Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem)
Kupac naručeni proizvod plaća dostavljaču preuzimanja naručenog proizvoda. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini.

Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom (virman)
Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Republici Hrvatskoj.

Plaćanje karticama
Plaćanje je moguće kreditnim karticama Mastercard, Visa, PBZ Card Premium Visa i Diners Club kao i debitnim karticama Maestro, Visa i Mastercard, jednokratnom uplatom.

Plaćanje putem PayPal-a
Za plaćanje putem Paypal usluge, potreban Vam je PayPal korisnički račun.

Dostava

Dostavu radi Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne službe. Dostava se radi na prag kućne ili poslovne adrese. Rok dostave na teritoriju Republike Hrvatske je između 3-15 radnih dana, a za ostale države do 15 radnih dana.

Dostava na teritoriju Republike Hrvatske za sve narudžbe od 53,00 Eura i više je besplatna za sve načine dostave. Cijena dostave za sve narudžbe do 52,99 Eura iznosi 5,30 Eura.

Cijena dostave za ostale države obračunava se prema važećem cjeniku dostavne službe.

Zamjena i povrat proizvoda

Zamjene i povrate proizvoda vršimo u roku 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji primimo mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan.

Troškove slanja proizvoda kod zamjene ili povrata, prema nama snosite vi, a prema vama mi. U slučaju povrata ili zamjene, možete nam se obratiti na e-mail info@myblackcat.eu.

Shopping cart

0

Nema proizvoda u košarici.