Bok, ja sam Andrea. Životni put veselo dijelim sa svojim mužem i dvoje djece. Uz nas, tu su još i dva psa. Volim prirodu, životinje, kretanje… Obožavam planinariti, tumarati šumom, tražiti gljive, kupati se u moru ili rijeci, slušati ptičice… Mnogo čitam, a i pišem. Neke sam priče već i objavila – da se malo pohvalim. Rekreativno plešem balet koji je još od djetinjstva moja velika ljubav, no tek sam si nedavno ispunila i taj san (nikad za ništa nije prekasno) 🥰

Volim svoj posao koji mi i nije posao već strast i radost. MyBlackCat sam uz suprugovu podršku osmislila 2017. U početku je to bio dodatni posao, ali se vrlo brzo pretvorio u moje glavno zanimanje. Pozitivna sam i miroljubiva osoba, volim slatke i inspirativne stvari i vjerujem da sve to možete prepoznati u mojim crtežima i natpisima. Moje srce je ispunjeno kad znam da sam nečim što sam stvorila, dotaknula drugo srce ili dušu. Želim vam da uživate u životu kao što uživam ja, a da vam MyBlackCat stvari budu male iskre radosti u vašim danima  ❤️

Ukoliko imate kakvo pitanje ili trebate neku informaciju, javiti mi se možete putem maila info@myblackcat.eu,. a ja ću vam rado odgovoriti 😘

 

O PROIZVODIMA

My Black Cat u svojoj ponudi ima majice, hudice, haljine i tunike te vreće/ruksake i torbe za kupovinu.
Svi printevi iz naše ponude dostupni su na svim modelima i bojama, osim što nam maleni broj printeva ide samo na bijele tkanine. Printevi za torbe su nešto drukčiji od printeva za odjeću i dolaze samo u crnoj i bijeloj boji.
 
Sva proljetno-ljetna odjeća izrađena je od 100% pamuka.
Hudice dugih rukava, sweatshirti i hoodie haljine izrađene su od 80% pamuka i 20% poliestera. Majice dugih rukava izrađene su od 91% pamuka i 9% poliestera. Dječje i muške hudice su od 80% pamuka i 20% poliestera.

Tunike/haljine: tamnoplava je od 91% pamuka i 9% poliestera, a siva 87% pamuk, 9% poliester i 4% viskoza.

Ukoliko želite ovjekovječiti sliku svog ljubimca na majici, nudimo i crtanje. Crteže izrađuje moja kćer NIka, prvostupnica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Svaki je crtež poseban i izrađen s puno ljubavi i truda 🥰

Molimo vas da, zbog različitih postavki ekrana, uvažite moguća odstupanja u bojama tkanina i printeva.

 

DOSTAVA, NAČIN PLAĆANJA, ZAMJENA I POVRAT PROIZVODA

Plaćanje se vrši na žiro račun tvrtke, pouzećem, karticom ili putem PayPal usluge. Dostava na teritoriju Republike Hrvatske za sve narudžbe od 53,00 Eura i više je besplatna za sve načine dostave. Cijena dostave za sve narudžbe do 52,99 Eura iznosi 5,30 Eura. Šaljemo putem Overseas dostavne službe ili Hrvatske pošte. Rok isporuke je 3-10 radnih dana.

Ukoliko naručujete iz inozemstva, plaćate na žiro račun tvrtke ili putem PayPal usluge. Dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku dostavne službe. Rok isporuke je 3-15 radnih dana.

Zamjene vršimo u roku 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji primimo mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan, u suprotnom ćemo vam poslati isti taj proizvod bez mogućnosti zamjene. Artikl se može zamijeniti samo jednom. 

Povrate vršimo u roku od 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji vraćate mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan, tek tada ćemo izvršiti povrat uplaćenog iznosa. 

Troškove slanja proizvoda, u oba slučaja, prema nama snosite vi, a prema vama mi. 

U slučaju povrata ili zamjene, možete nam se obratiti na e-mail info@myblackcat.eu.

Uživajte u kupovini!

Shopping cart

0

Nema proizvoda u košarici.