DOSTAVA, NAČIN PLAĆANJA, ZAMJENA I POVRAT PROIZVODA

Plaćanje se vrši na žiro račun tvrtke, pouzećem, karticom ili putem PayPal usluge. Dostava za RH je besplatna za kupovinu veću od 200kn. Za kupovinu od 199kn i niže, dostava se naplaćuje 30kn. Šaljemo putem Overseas dostavne službe. Rok isporuke je 3-10 radnih dana.

Ukoliko naručujete iz inozemstva, plaćate na žiro račun tvrtke ili putem
PayPal usluge. Dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku dostavne službe. Rok isporuke je 3-15 radnih dana.

Molimo vas da uvažite moguća odstupanja u bojama tkanina i printeva.

Zamjene vršimo u roku 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji primimo mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan, u suprotnom ćemo vam poslati isti taj proizvod bez mogućnosti zamjene.
Povrate vršimo u roku od 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji vraćate mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan, tek tada ćemo izvršiti povrat uplaćenog iznosa.
Troškove slanja proizvoda, u oba slučaja, prema nama snosite vi, a prema vama mi.

 

My Black Cat

je hrvatski brend ženskih tunika, majica i haljina.
Iza My Black Cat, stojim ja, Andrea – majka, supruga i velika ljubiteljica prirode i životinja – što se svakako i vidi iz imena brenda i na crtežima 🙂 U My Black Cat utkala sam mnogo ljubavi, truda i pažnje. Volim to što radim i nadam se da se to i vidi 

My Black Cat odjeća se šiva u Hrvatskoj prema mojoj ideji, jedinstvenog je dizajna i vrlo udobna i kvalitetna. Izrađena je od 100% pamuka ili od 95% pamuka i 5% elastina. Krase je zanimljive slike i natpisi, sve prema mojoj vlastitoj zamisli.

Nudimo i pamučne torbe, vreće i ruksake, metalne lončiće te majice s kapuljačom, hoodie haljine i dječje majice koje ne šivamo sami.

Vjerujemo da ćete uživati u svojim My Black Cat proizvodima koji su rađeni s mnogo ljubavi i s namjerom da budete potpuno zadovoljni 

 

Uživajte u kupovini!

Shopping cart

0

No products in the basket.

My Black Cat