Iza My Black Cat web trgovine stojim ja, Andrea – majka, supruga i velika ljubiteljica prirode i životinja – što se i vidi iz imena stranice, kao i na crtežima 🐱🐶🌻🌞U My Black Cat utkala sam mnogo ljubavi, truda i pažnje. Volim to što radim i nadam se da se to i vidi My Black Cat u svojoj ponudi ima majice, haljine i tunike te vreće/ruksake i torbe za kupovinu.Svi printevi iz naše ponude dostupni su na svim modelima i bojama, osim što nam maleni broj printeva ide samo na bijele tkanine. Printevi za torbe su nešto drukčiji od printeva za odjeću i dolaze samo u crnoj i bijeloj boji. Sva proljetno-ljetna odjeća izrađena je od 100% pamuka. Hudice dugih rukava i hoodie haljine izrađene su od 80% pamuka i 20% poliestera. Majice dugih rukava izrađene su od 91% pamuka i 9% poliestera, a majice s kapuljačom i klokan džepom su od 40% pamuka i 60% poliestera. Molimo vas da, zbog različitih postavki ekrana, uvažite moguća odstupanja u bojama tkanina i printeva. Za sve informacije možete nam se obratiti na e-mail info@myblackcat.eu, a ja ću Vam s veseljem odgovoriti

DOSTAVA, NAČIN PLAĆANJA, ZAMJENA I POVRAT PROIZVODA

Plaćanje se vrši na žiro račun, pouzećem, karticom ili putem PayPal usluge. Dostava za RH je besplatna za kupovinu veću od 300kn. Za kupovinu od 299kn i niže, dostava se naplaćuje 40kn. Šaljemo putem Overseas dostavne službe ili Hrvatske pošte. Rok isporuke je 3-10 radnih dana.

Ukoliko naručujete iz inozemstva, plaćate na žiro račun ili putem PayPal usluge. Dostava se naplaćuje prema važećem cjeniku dostavne službe. Rok isporuke je 3-15 radnih dana.

Zamjene i povrate vršimo u roku 5 dana od zaprimanja pošiljke. Proizvod koji primimo mora biti čist, složen, neopran i nenošen – u stanju u kakvom vam je poslan.
Troškove slanja proizvoda kod zamjene ili povrata, prema nama snosite vi, a prema vama mi. U slučaju povrata ili zamjene, možete nam se obratiti na e-mail info@myblackcat.eu.

Uživajte u kupovini!

Shopping cart

0

Nema proizvoda u košarici.